Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Wikiavassfhjjcda

2019.12.19

Tagság

Amikor az űrlapot kitöltöd, a Wiki biztonságos tagjává válsz. A tagság feltétele, ezen szabályok ismerete és elfogadása. A Wiki használatával elismered, hogy ismered és elfogadod ezeket. Ha nem értesz egyet velük, kérjük, ne használd a Honlapot!

Fontos: a Wikit kizárólag azok használhatják, akik elfogadják és betartják az itt leírt szabályokat. Aki megszegi ezen szabályok valamelyikét, annak hozzáférését a tulajdonos korlátozhatja a Wikihez, vagy a Wiki egyes részeihez. Ez azt jelenti, hogy ha megsérted a szabályokat, kizárhatunk a Wikiről Téged.

Tulajdonjog és felhasználás

A Wiki kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője az Koviubik, illetve a Fandom. A Honlapon található anyagok szerzői joga itt található: https://community.fandom.com/wiki/Wikia:Licensing

Tilos továbbá bármilyen olyan tevékenység végzése a Honlapon, ami veszélyeztetheti a rendszer biztonságos működését, ideértve a honlap nem rendeltetésszerű, az átlagos mértéktől eltérő használatát.

Kommunikációs Csatornák

A Fandom különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít a Wikin belül vagy ahhoz kapcsolódóan (együtt: "Kommunikációs Csatornák").

A Kommunikációs Csatornákra nem terjed ki a Koviubik ellenőrzése és a Koviubik nem felügyeli ezek tartalmát. Ha azonban a Koviubik tudomást szerez arról, hogy valamelyik Kommunikációs Csatornán a Wikire nem illő szöveget/képet jelentetsz meg vagy küldesz valakinek, azt a Koviubik eltávolítja téged pedig korlátozhat a Wiki, vagy a Wiki egyes részeinek elérésében.

A Kommunikációs Csatornák tartalmát a Koviubik nem hagyta jóvá, és azok nem tükrözik a Koviubik véleményét és álláspontját.

A Wiki használatának feltétele annak vállalása, hogy nem jelentetsz meg a Kommunikációs Csatornákon olyan képet vagy szöveget amely

Ha nem lennél elégedett a Kommunikációs Csatornáinkon található üzenetekkel vagy kifogásod lenne bármely anyagával szemben, azt javasoljuk, hogy nem használd őket. Ha úgy gondolod, hogy ezen üzenetek valamelyike sérti a fenti szabályokat, küldj egy emailt az engedely-koviubik@freemail.hu megadott címre és megtesszük a belátásunk szerint szükséges lépéseket.

Önként beküldött anyagok

Ha önként anyagot (pl. ötletet, rajzot, stb. - kivéve a Személyes Adatokat) küldesz nekünk, akkor ezen önként beküldött anyagok jogosultjává a Koviubik válik, és a Koviubik saját belátása szerint kerül felhasználásra vagy törlésre a média bármely fajtájában a világ bármely pontján.

A Koviubik részére kéretlenül (akár elektronikus, akár nem elektronikus úton) elküldött információkat nem őrizzük meg és nem áll módunkban visszaküldeni.

Elfogadod, hogy az általad önkéntesen beküldött bármely anyaggal (kivéve a Személyes Adatokat) kapcsolatban nincs jogod kártérítést, kártalanítást, ellenszolgáltatást vagy akár értesítést követelni és az anyag önkéntes beküldésével lemondasz arról a jogról, hogy a Koviubikkal szemben bármilyen igényt támassz az önként beküldött anyaggal összefüggésben.

Védjegyek és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok

A Wikin található összes szellemi alkotáshoz fűződő jog itt le van írva: https://www.fandom.com/licensing .

 

Hirdetés

A Koviubik nem felel a harmadik személyek hirdetéseiért, amelyek a Wikin láthatóak. További információk: https://www.fandom.com/privacy-policy

Módosítás

A Wiki egészét vagy részét bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, korszerűsíthetjük vagy visszavonhatjuk. Bármikor módosíthatjuk az Általános Szerződési Feltételeket a jelen szöveg átjavításával. A Wiki használatával elfogadod, hogy ezek a módosítások kötnek Téged és ahhoz is, hogy időszakosan ellátogatsz erre az oldalra, hogy megnézd az éppen hatályos Általános Szerződési Feltételeket, amelyekhez kötve vagy.

Felelősség korlátozása és szavatossága

A Koviubik nem vállal szavatosságot és kizár minden felelősséget a Wiki Tartalmával kapcsolatban és a Kommunikációs Csatornákat illetően, kivéve a jogszabályok által kötelezően előírt mértéket. A Wikit saját felelősségedre használod.

Hozzáférés korlátozása

A Koviubik fenntartja magának azt a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint azonnal megszüntesse a Wiki használatához és hozzáféréséhez való jogodat, amennyiben megsérted a jelen Általános Szerződési Feltételeket vagy bármely vonatkozó jogszabályt, szabályzatot vagy egyéb szabályt vagy viselkedésed egyébként nem megfelelőnek vagy elfogadhatatlannak bizonyul a Koviubik véleménye szerint.

Fandom

Ugyanúgy a szabályzat részét képezi a Fandomé. Amennyiben jelen szabályzat ütközik a Fandoméval, akkor a Fandom szabálya érvényesül. Amennyiben ugyanúgy van a Fandom szabályzatában, vagy nem említi meg jelen szabályzat bármely részét, akkor ez a szabályzat érvényesül. Illetve a Wiki adatvédelmi irányelvei: https://www.fandom.com/privacy-policy Fandom szabályzatai: https://www.fandom.com/privacy-policy  https://www.fandom.com/terms-of-use